Прокрастинація та її вплив на учнів та студентів - Паламарчук, Дмитро Анатолійович (Рівне : Національний університет водного господарства та природокористування, 2018)
Під час своєї діяльності людина психологічно відкладає нецікаву, неприємну та важку роботу на потім. При цьому, постійно намагаючись продовжити терміни її виконання. Таке явище людської психології отримало назву - прокрастинація.
Keywords: прокрастинація; лінощі; внутрішній спротив; учень; студент; виховання; самоорганізація; зона комфорту; синдром студента