Нарисна геометрія. Кутова та фронтальна перспектива об’ємних елементів дизайну - Ус Вікторія Феліксівна; Іванова Лариса Сергіївна; Мостовенко Олексій Володимирович (КНУБА, 2025)
Розглянуто послідовність виконання кутової та фронтальної перспективи на прикладі креслення об’ємних літер. Студенти мають виконати декілька креслень перспективи об’ємних літер абетки. В методичних вказівках наведені завдання та пояснення покрокового виконання побудови фронтальної та кутової перспективи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 022 «Дизайн», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Методичні вказівки до виконання графічних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями B2 «Дизайн», B4 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»
Keywords: нарисна геометрія; елемент дизайну