Категорійний менеджмент : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи - Ляліна, Наталя Петрівна; Дименко, Руслан Анатолійович (КНУБА, 2024)
Наведено компетентності, яких набудуть студенти в результаті вивчення дисципліни, програму вивчення дисципліни, а також план самостійної та індивідуальної роботи для студентів. Розглянуто вимоги і рекомендації до виконання індивідуальної роботи з кожної теми. Містить перелік рекомендованої літератури до кожної теми. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» денної та заочної форм навчання.
Keywords: менеджмент; 005