Вища математика. Змістовий модуль 1. Лінійна алгебра. Аналітична геометрія : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи - Божонок, Катерина Валеріївна; Бондаренко, Наталія В'ячеславівна (КНУБА, 2024)
Містить 32 варіанти індивідуальних завдань і приклад розв'язання типового варіанту з детальними поясненнями та наведенням необхідних формул і стислих теоретичних відомостей. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво і цивільна інженерія».
Keywords: вища математика; лінійна алгебра; 517