Особливості використання системного підходу до попередження аварій об’єктів міського будівництва - Гайко, Ю. І.; Шишкін, Е. А. (КНУБА, 2017)
Проаналізовано причини та наслідки аварій будівель і споруд. Розглянуто інноваційні розробки в галузі запобігання аварій об'єктів міського будівництва. Наведено приклад системного аналізу прибудинкової території для успішного вирішення завдань реалізації заходів при надзвичайних ситуаціях.
Keywords: обвалення будівель; надзвичайні ситуації; житловий фонд; системний аналіз; 69.059.73