Управління інформаційними ресурсами на підприємстві - Самойлов, О. О.; Самойлова, І. І. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
В сучасних умовах інформаційні ресурси поєднують в собі інформаційні, телекомунікаційні, маркетингові та PR-технології, які забезпечують ефективне ведення бізнесу в умовах розвитку інформаційного суспільства та швидких змін у виробничих процесах. Оскільки інформаційні технології мають високу вартість і схильні до швидких змін, кожен активний учасник ринку стикається з необхідністю визначення стратегії управління інформаційними ресурсами, що передбачає їх оптимальне використання.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; управління; інформаційні ресурси; підприємство; 69.003:658.014