Бюджетування - Гусарова, Л. В. (КНУБА, 2025)
Містять загальні положення, завдання до контрольної роботи, вихідні дані за варіантами, рекомендації до виконання і оформлення, приклади виконання у табличній формі. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» для поглиблення теоретичних знань та набуття практичних навичок з бюджетування на підприємствах будівельної галузі.
Keywords: бюджетування; 69.003:338.5