Дослідження розповсюдження шуму від транспортного потоку по висоті будівлі - Приймаченко, О. В. (КНУБА, 2015)
Побудова та аналіз моделей розповсюдження шуму по висоті. Принципи розповсюдження шуму по висоті фасаду будинку з різними показниками джерела шуму.
Keywords: шум; розповсюдження шуму; шум в міській забудові