Історія формування архітектурних об’єктів на складних територіях. Аналіз IV періоду - Откаленко-Повалінська, М. Ю. (КНУБА, 2014)
Визначаються методи та прийоми архітектурно-конструктивної адаптації будівель, встановлюється періодизація історії формування архітектурних об’єктів на складних територіях(ОнаСТ), Аналізується четвертий період з виділенням громадського проектування, як найбільш доцільного у складних умовах.
Keywords: інтенсифікація використання земель; складні території; архітектурно-конструктивна адаптація; архітектурні об`єкти на складних територіях; intensification of using territories; difficult areas; architecturalstructural adaptation; architectural objects on the difficult areas