Динамічно-парадоксальна конкуренція та сформований симбіоз на ринку багатоквартирного житла - Книш, В. І.; Іщенко, І. О. (КНУБА, 2015)
Книш В. І. (канд. арх., доц. кафедри теорії архітектури КНУБА) та Іщенко І. О. (магістр арх., закінчив КНУБА у 2015 р.). В статті «Динамічно- парадоксальна конкуренція та сформований симбіоз на ринку багатоквартирного житла» розглядаються деякі аспекти ціноутворення на ринку створення та реалізації багатоквартирного житла в контексті штучно створеної парадоксальної конкуренції та сформованого симбіозу, а також розглядаються можливі варіанти динаміки до здорової конкурентної боротьби за підвищення якості та зниження вартості продажу багатоквартирного житла.
Keywords: динамічно-парадоксальна конкуренція; симбіоз; здорова конкурентна боротьба; багатоквартирне житло; песимістичний та оптимістичний сценарії; dynamic and paradoxical competition; symbiosis; healthy competitive struggle; apartment housing; pessimistic and optimistic scenarios; динамично-парадоксальная конкуренция; многоквартирное жилье; пессимистический и оптимистический сценарии; симбиоз; здоровая конкурентная борьба; УДК 728