Реконструкція об’єктів соціальної інфраструктури як елемент модернізації міського простору - Наконечна, М. В.; Наконечний, В. В.; Миронов, Р. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасних умовах урбанізації, інтенсивного розвитку міст і зростання вимог до якості життя населення питання модернізації соціальної інфраструктури набуває стратегічного значення. Особливу роль у цьому процесі відіграє реконструкція об’єктів охорони здоров’я - лікарень, поліклінік, амбулаторій, які формують основу медичної допомоги для населення. Саме ці установи забезпечують безперервність і доступність медичних послуг, тому їхній технічний і функціональний стан безпосередньо впливає на якість життя міських жителів.
Keywords: реконструкція об’єктів інфраструктури; модернізація міського простору