Міське та регіональне управління : методичні рекомендації з підготовки до семінарських занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи для студентів спеціальності G17 «Будівництво та цивільна інженерія» магістерського рівня вищої освіти - Місержи Світлана Дмитрівна; Перегуда Євген Вікторович (КНУБА, 2025)
Подано компетентності, які мають набути студенти за підсумками вивчення дисципліни, та програмні результати навчання, зміст лекційного курсу, плани семінарських занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, методи контроля, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».
Keywords: регіональне управління; міське управління