Експериментальні дослідження теплопереносу через сучасні віконні конструкції в реальних умовах експлуатації - Давиденко, Б. В.; Гончарук, С. М.; Новіцька, М. П.; Кужель, Л. М.; Красота, Д. О. (КНУБА, 2015)
В статті описано експериментальний стенд з дослідження теплопереносу через різноваріантні термомодернізовані зовнішні огороджувальні конструкції будівлі в реальних умовах її експлуатації, що розроблений та впроваджений в Інституті технічної теплофізики НАН України. Представлено експериментальну установку по дослідженню тепловтрат через огороджувальні конструкції будівель. Наведені експериментальні дослідження основних параметрів тепловтрат через двокамерний склопакет (4М1-10-4М1-10-4М1).
Эксперименальные исследования теплопереноса через современные оконные конструкции в реальных условиях эксплуатации
Eperimental researches of heat transmission through modern windows designs in the real conditions of its operation
Keywords: теплоперенос; віконні конструкції; двокамерний склопакет; 69.028.2:699.86