Міський транспорт : конспект лекцій - Васильєва, Ганна Юріївна (КНУБА, 2022)
Містить характеристики сучасних видів міського пасажирського транспорту, нових видів транспорту, методи проєктування систем міського пасажирського транспорту. Призначено для студентів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія", які навчаються за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство".
Keywords: транспорт міський