Побачити, проаналізувати, запропонувати, навчити - Яценко, В. О.; Коротков, Є. М. (КНУБА, 2016)
В статті розглянуто чотири ключові дії формування професійності архітектора в сфері містобудування.
Keywords: середовище; місто; аналіз; приміська зона; модель