Запис рівнянь Максвелла в коваріантній формі з використанням вектора Рімана-Зільберштейна - Хлистун, Ф. Є. (КНУБА, 2011)
В роботі запропоновано новий метод коваріантного описання електромагнітного поля для будь якого ізотропного середовища через компоненти вектора Рімана-Зільберштейна.
Keywords: рівняння Максвелла; вектор Рімана-Зільберштейна; коваріантна форма