Міжнародні відносини та світовий політичний процес: курс лекцій для студентів - Лук’янов, Олексій Петрович; Стойко, Олена Михайлівна (КНУБА, Ф-ОП Шпак В.Б., 2021)
Курс лекцій в концентрованому вигляді відображає природу, зміст, специфіку та закономірності міжнародних відносин, класичні традиції і парадигми у вивченні міжнародних відносин, сучасні школи та напрями в теорії міжнародних відносин, міжнародну систему, її суб’єктів та норми існування, цілі та інтереси учасників міжнародних відносин, морально-етичні та правові аспекти, види і форми міжнародних відносин та світового політичного процесу, місце і роль України в сучасній світовій політиці. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: політологія; міжнародні відносини