Реконструкція дорожньо-транспортного вузла на перетині Бориспільського шосе, Харківського шосе та вулиці Колекторна в місті Києві - Лопес, В. Ф. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Тепер, коли «провінційна столиця», якою дуже довго залишався Київ, стала мегаполісом європейського масштабу, причому з найвищими в Східній Європі темпами приросту особистого автотранспорту, питання про транспортні проблеми міста стали дуже помітними. Найбільш ефективним способом підвищення пропускної здатності міста, покращення умов безпеки руху транспорту й пішоходів, зниження шуму і загазованості є влаштування перехрещень міських шляхів сполучення з організацією руху на різних рівнях.
Keywords: реконструкція дорожньо-транспортного вузла