Управління IT програмами, портфелями проєктів та офіс управління проєктами - Бойко Євгенія Григорівна; Запривода, Аліна Анатоліївна; Дяченко, Юлія Володимирівна (КНУБА, 2025)
Розглянуто основні принципи та засади управління IT програмами, портфелями проєктів та офісу управління проєктами. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності F3 «Комп`ютерні науки».
Keywords: управління проєктами