Аналіз засобів моделювання наборів профільних геопросторових даних містобудівної документації в ГІС - Максимова, Ю. С. (КНУБА, 2016)
Розглянуто особливості сучасних моделей організації даних в ГІС, визначено переваги використання об’єктно–реляційної моделі для розроблення та ведення містобудівної документації та основні принципи моделювання наборів профільних геопросторових даних в середовищі об’єктно-реляційних систем керування базами даних.
Keywords: містобудівна документація; містобудівний кадастр; геоінформаційні системи; геопросторові дані; моделі геопросторових даних