Методологія застосування інтервальної оцінки для мінімізації ризику класифікатора опорно-векторних машин - Галкін, Олександр (КНУБА, 2012)
Досліджена методологія отримання обмежень та оцінок помилки процедури пропуску, що є об'єктивною оцінкою помилки узагальнення. Розглянуто випадок нероздільності та застосування обмежень на здатність узагальнення ОВМ. Дана точна оцінка процедури пропуску з використанням можливості заміни діаметра навчальних точок на інтервал опорних векторів після процедури пропуску.
Methodology of application of the span estimate for minimizing of the risk classifier of the support vector machines
Keywords: інтервал; опорний вектор; процедура пропуску; span; sypport vector; 004.38:519.7