Алгоритм та методи вибору мобільного комплексу будівельних машин - Назаренко, Іван Іванович; Шаляпіна, Т. С. (КНУБА, 2014)
Розроблено алгоритм та методику вибору мобільного комплексу будівельних машин. Запропонована методика дозволяє визначати основні технологічні процеси при створенні будівель і споруд та формувати на цій основі комплекси машин.
Keywords: мобільний комплекс будівельних машин; mobile complex of construction machines