Урбофізичні основи хвильової урбаністики - Устінова, І. І. (КНУБА, 2014)
викладено результати дослідження засад сталого розвитку людства в екофізичному сенсі цього явища.
Keywords: каф. містобудування; урбаністика; сталий розвиток; екосистемна саморегуляція; екологічна рівновага; демографічна ємність; еколого-містобудівні системи; 711.122+711.13:504