Особливості оцінки будівель та споруд - Сердюченко, Н. Б. (КНУБА, 2010)
В статті розглянуті фактори, підходи, етапи та особливості визначення оцінки будівель та споруд.
Keywords: оцінка будівель; оцінка споруд; особливості визначення