Тестування програмного забезпечення систем : конспект лекцій - Шабала, Євгенія Євгенівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто основні види тестування програмного забезпечення систем. Представлені принципи побудови чек-листів, тест-кейсів, наборів тест-кейсів, визначено методи пошуку дефектів в програмному забезпеченні та документування їх в баг-репорті, використовуючи баг-трекнгові системи. Розглянуто особливості тестування інтерфейсу користувача та тестування мобільних додатків. Призначено для студентів спеціальностей 123 "Комп’ютерна інжене-рія» та 125 «Кібербезпека».
Keywords: програмне забезпечення