Інформаційна підтримка освітнього процесу закладу вищої освіти (на прикладі бібліотеки КНУБА) - Костеріна, Інна Анатоліївна; Кім, Ксенія Яківна (Ліра-К, 2025)
Інформація відіграє важливу роль в житті суспільства, а інформаційна підтримка є невід’ємним складником розвитку будь-якої сфери діяльності. Роль бібліотеки полягає в забезпеченні доступу до інформації, знань для ефективного розвитку, зокрема освітньої та наукової діяльності на основі максимально повного задоволення інформаційних потреб науковців, викладачів і студентів.
Keywords: інформаційна підтримка; освітній процес; заклад вищої освіти; бібліотека; інформація доступу; суспільство; бібліотека КНУБА; 378.14:025.5]:004.7