Змістовно-концептуальна та процесуальна основа впровадження стандартів екологічного менеджменту в біосферосумісному будівництві - Чернишев, Денис Олегович (КНУБА, 2017)
Загальновідомо, що будівництво будь-якого об’єкта розглядається як будівельна система – сукупність всіх етапів будівельного процесу та його учасників, що має об’єктно-орієнтовану спрямованість і реалізовану в умовах впливу встановлених факторів зовнішнього середовища. Аналіз міжнародних та державних Програм біосферосумісності будівництва дозволяє відокремити основні загальносвітові тенденції із захисту біосфери Землі, зокрема, у будівництві
Keywords: екологічний менеджмент; біосферосумісносте будівництво