Кафедра металевих і дерев'яних конструкцій КНУБА для захисту Батьківщини - Білик, А. С.; Пікуль, А. В.; Нужний, В. В.; Шайдюк, М. В. (КНУБА, 2016)
Стаття описує ключову діяльність кафедри МДК КНУБА у забезпеченні національної безпеки країни, зокрема, участь у проектуванні фортифікаційних споруд передової лінії оборони на Сході України в 2015 році.
Keywords: КНУБА; забезпечення безпеки країни; проектування фортифікаційних споруд; Схід України