Особливості формування середовища шопінг-готелів - Гнатюк, Л. Р.; Бовкун, М. С. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена виявленням особливостей формування середовища шопінг-готелів. Дослідження проведене переважно на світових зразках.
Keywords: готель; торгово-розважальний центр (ТРЦ); туристичний сервіс; шопінг-готель; планувальна структура; функціональне зонування; 728.5