Сучасний стан і проблеми розвитку вантажного транспорту міста з точки зору планувальної організації - Ромашко, О. В. (КНУБА, 2012)
Проаналізовано динаміку вантажоперевезень та структуру вантажообороту. Обґрунтовано необхідність диференціації транспортних потоків. Наведено можливі шляхи оптимізації руху вантажного транспорту на магістральній вулично-дорожній мережі.
Keywords: вантажооборот; диференціація транспортних потоків; вантажний транспорт; магістральна вулично-дорожня мережа; 711.5