Становлення законодавства України відносно відчуження об'єктів права власності для суспільних потреб - Лізунова, А. П. (КНУБА, 2009)
В даній статті розглянуті основні аспекти законодавства України пов'язані з відчуженням об'єктів права власності з мотивів суспільної необхідності.
Keywords: законодавство України; відчуження об'єктів; право власності; суспільні потреби