Фактори, що впливають на розміщення оптових та оптово-роздрібних продовольчих ринкових комплексів - Шлапко, Л. В. (КНУБА, 2013)
В статті аналізуються фактори, які безпосередньо впливають на розміщення оптових та оптово-роздрібних продовольчих ринкових комплексів.
Keywords: оптовий ринок; оптово-роздрібний ринок; продовольчий ринок; ринковий комплекс; мережа ринків; ринкова інфраструктура; торгівельний процес; 725.261:339.33/34:658.62