Анализ заторовых ситуаций на улично-дорожной сети городов - Васильєва, А. Ю.; Рейцен, Е. А.; Дубова, С. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуті причини заторів та покладено початок розробки системної класифікації місць їх виникнення.
Keywords: затори; мережа вулично-дорожна; місто