БІМ - інформаційне моделювання будівель в програмних продуктах Autodesk - Левченко, О. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: у статті представлений огляд методів роботи архітекторів за умови залучення БІМ технології інформаційного моделювання будівель. Переваги БIM моделювання архітектурного середовища порівняно з CAD проектуванням. Висвітлення використання БІМ технології, запропоноване в програмних продуктах групи Autodesk.
Keywords: програма; БІМ; план; 3D