Містобудівна організація первинного рівня медичної допомоги в сільській місцевості - Булах, І. В. (КНУБА, 2019)
Розглянуто вплив соціально-економічних та демографічних чинників на процес формування містобудівної організації первинного рівня медичної допомоги в сільській місцевості України. Розглянуті пріоритетні напрями, на які необхідно звернути увагу фахівцям, задіяним в проведені реформи охорони здоров'я, зокрема з архітектурно-містобудівної точки зору. На основі аналізу соціального, економічного та демографічного положення в Україні щодо наслідків у сфері життя і здоров'я населення нашої держави запропоновано пропозиції щодо містобудівної організації первинного рівня медичної допомоги в сільській місцевості нашої держави.
City-build organization of the primary level of medical aid in agricultural location
ГРАДОСТРОИТЕЛЬНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПЕРВИЧНОГО УРОВНЯ МЕДИЦИНСКОЙ ПОМОЩИ В СЕЛЬСКОЙ МЕСТНОСТИ
Keywords: архітектура; містобудування; мережа закладів охорони здоров'я України; первинний рівень медичного обслуговування; architecture; city-planning; network of health care institutions of Ukraine; primary level of medical care; архитектура; градостроительство; сеть учреждений здравоохранения Украины; первичный уровень медицинского обслуживания