Розвиток міжнародного співробітництва у сфері підвищення якості судово-експертної діяльності - Мартиненко Наталія (ННІ ПУДС КНУ, 2024)
Впливовість провідних міжнародних та європейських недержавних некомерційних організацій, діяльність яких включає або повністю присвячена судовій експертизі, будується на сукупності ознак, зокрема: міжнародний масштаб діяльності; міжнародне визнання, засноване на доведеній практичній корисності для всіх членів організацій – формуванні системи стандартів, що визнаються і виконуються всім експертним співтовариством; наявність взаємозв’язків з іншими міжнародними організаціями, здатними створювати нові взаємозв’язки, у тому числі циклічні.
Keywords: судово-експертна діяльність; міжнародне співробітництво; 343:351.98](477)