Виробнича база будівництва. Ч. 2. Виготовлення виробів і матеріалів для будівництва - Амеліна, Наталія Олексіївна; Майстренко, А. А.; Бердник, О. Ю. (КНУБА, 2023)
Розглянуто загальну характеристику виробничої бази будівництва та її структуру; наведено інформацію про виробництво основних будівельних матеріалів, виробів і конструкцій. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво і цивільна інженерія» освітньої програми «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» денної та заочної форм навчання».
Keywords: виробнича база будівництва; виготовлення виробів; виготовлення матеріалів