Визначення оптимальності розміщення офісних приміщень - Карпенко, Поліна Юріївна (КНУБА, 2010)
В статті автором на підставі російського досвіду приведені спрощені класифікації об’єктів офісної нерухомості, що дозволить проаналізувати та систематизувати ринок нерухомості. У розробленій класифікації враховуються характеристики й параметри будинків, що є основними при визначенні вартості об'єкту і впливають на його прибутковість, а також специфіка регіонального ринку нерухомості. Приведено метод масової оцінки, який застосовується при оцінюванні вторинного ринку нерухомості.
Keywords: офісна нерухомість; ринок нерухомості; регіональний ринок нерухомості; оцінка ринку нерухомості; ринкова вартість об'єкту; класифікація об’єктів; 711.02