Принципова структурна модель мережі фізкультурно-оздоровчих закладів для людей з обмеженими фізичними можливостями - Дорохіна, Ганна Ігорівна (КНУБА, 2010)
У статті описана гіпотетична принципова структурна модель мережі фізкультурно-оздоровчих закладів для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Keywords: мережа міста; модель; інваліди; фізкультура