Фінансовий аналіз: методичні вказівки до виконання тестових завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини» (Економіка підприємства (C1.01 Економіка)) галузі знань C «Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини» - Бєлєнкова Ольга Юріївна; Лаврухіна, Катерина; Моголівець Антон Анатолійович (КНУБA, 2025)
Викладено тестові завдання з дисциплін «Фінанси підприємства та фінансовий аналіз», «Фінанси підприємства. Економічний та фінансовий аналіз» для самоконтролю знань здобувачів вищої освіти. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, які навчаються за спеціальністю С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини» (Економіка підприємства (C1.01 Економіка)) галузі знань C «Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини» денної та заочної форми здобуття освіти.
Keywords: фінансовий аналіз; фінанси підприємств