Проект хрестильні для дітей у відтвореному Одеському кафедральному Спасо-Преображенському соборі - Мещеряков, В. М. (КНУБА, 2017)
У статті наведені композиційні прийоми проектування хрестильні у православному храмі на прикладі проекту хрестильні для дітей у відтвореному видатному втраченому об’єкті культурної спадщини України – Одеському кафедральному Спасо-Преображенському соборі.
Keywords: проект воссоздания утраченного объекта культурного наследия; православный храм; композиционные приемы проектирования крестильни; project of recreation of the lost object of cultural heritage; compositional techniques of drafting of an child baptistery room in the church orthodox; проект відтворення втраченого об’єкту культурної спадщини; композиційні прийоми проектування хрестильні у православному храмі; 726.6:69.059.25