Граничноелементна методика дослідження динамічного НДС пружних масивів - Ворона, Ю. В.; Козак, А. А.; Черненко, О. С. (КНУБА, 2014)
Запропоновано та реалізовано наближений підхід до обчислення сингулярних складових граничних інтегральних рівнянь в задачах про двовимірні гармонічні коливання пружних масивних об’єктів. Показана працездатність такого підходу при визначенні компонент ядер інтегральних рівнянь в широкому діапазоні частот. Наведено приклад застосування розробленої чисельної методики.
Keywords: граничні інтегральні рівняння; сингулярність; двовимірні періодичні коливання; функції Ганкеля