Про підвищення безпеки руху пішоходів на вулично-дорожній мережі міста - Сільчук, В. О. (КНУБА, 2012)
Виявлено основні рівні регулювання пішохідних та транспортних потоків на міській вулично-дорожній мережі та необхідні заходи підвищення безпеки руху пішоходів на кожному з них.
Keywords: безпека руху пішоходів; рівні регулювання; пішохідні потоки; транспортні потоки; вулично-дорожна мережа; 656.13.071