Театр "Классической архитектуры" Рикардо Бофилла - Ремизова, Е.И. (КНУБА, 2012)
Стаття присвячена проблемі розвитку класичної мови архітектури в епоху постмодернізму. На прикладі паризького комплексу Абраксас проведено порівняльний аналіз композиційних прийомів ренесансу, класицизму і постмодернізму.
Keywords: класична архітектура; постмодернізм; композиційне мислення; 72.03:725.82