Оптимізація конструктивних рішень головної магістралі водяної теплової мережі - Фуртат, І. Е.; Мельник, В. О.; Сергієнко, І. О. (КНУБА, 2010)
Обгрунтована можливість оптимізації конструктивних рішень головної магістралі водяної теплової мережі за рахунок пропонованої зміни діаметрів трубопроводів, що попередньо були визначені за сучасною методикою гідравлічного розрахунку
Оптимизация конструктивных решений главной магистрали водяной тепловой сети
Optimization of structural decisions of main highway of aquatic thermal network
Keywords: гідравлічний розрахунок; конструкція теплових мереж; 697.34.001.12