Вітчизняний досвід формування шкіл на малих земельних ділянках - Юрчишин, О. М.; Плотнікова, О. А. (КНУБА, 2010)
В даній статті розглянуто досвід проектування шкіл на малих земельних ділянках. Визначено основні причини та фактори , що впливають на їх формування. Та причини, що зумовлюють потребу будівництва шкіл на малих земельних ділянках.
Keywords: школи; освіта; мала земельна ділянка; зміна; 727.11