Проект організації благоустрою публічного простору із зеленими насадженнями по вулиці Решетилівська, Полтава - Шумський О. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Сучасний стан більшості міських вулиць характеризується домінуванням автомобільного руху, недостатньою площею тротуарів, фрагментарними або деградованими зеленими насадженнями, нестачею тіні в літній період, відсутністю якісних елементів благоустрою, що в сукупності знижує привабливість вулиці для пішоходів і велосипедистів, створює дискомфорт для мешканців навколишньої забудови та не відповідає сучасним уявленням про публічний міський простір.
Keywords: проект організації благоустрою