Головні та додаткові компоненти культури професійної діяльності менеджерів будівельних організацій - Доброгорська, Вікторія; Івченко, Денис; Островершук, Оксана; Кубанов, Руслан (КНУБА, 2023)
Будівельне виробництво в сучасних умовах визнається перспективним, рентабельним і прибутковим за умов виробництва й використання високоякісних будівельних матеріалів, впровадження передових і високопродуктивних будівельних технологій та наукових розробок, наявності кваліфікованих і компетентних будівельних кадрів. Успішність професійної діяльності визначається як зовнішніми умовами, в яких вона відбувається, так і суб’єктивними чинниками, зокрема розвитком культури професійної діяльності.
Keywords: будівельна організація; професійна діяльність; менеджер; компоненти