Охорона праці в будівництві та цивільний захист. Атестація робочих місць. Розрахунок економічної ефективності заходів з поліпшення умов праці [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання практичного заняття № 2 - Касьянова, Оксана Миколаївна; Ковальова, Анастасія Володимирівна (КНУБА, 2025)
Містять законодавчі вимоги щодо проведення атестації робочих місць, наявні засоби компенсації працівникам за роботу у шкідливих та небезпечних умовах праці, розрахункове завдання та методику його виконання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів усіх форм навчання, спеціальностей 191 «Архітектура і містобудування» 192 «Промислове цивільне будівництво» та 073 «Менеджмент організації».
Keywords: охорона праці; цивільний захист; 69.003:658.382.3