До питання довговічності і надійності фасадних систем в сучасному житловому будівництві - Старчук, В. Н.; Старчук, Т. В.; Старчук, Я. В. (Знання, 2013)
Розглянуто ряд технічних рішень та дані пропозиції щодо підвищення довговічності і надійності сучасних фасадних систем.
К вопросу довговечности и надежності фасадных систем в современном жилищном строительстве
Durability and reliability of facade systems in present-day housing construction
Keywords: фасадні системи; довговічність; надійність; житлове будівництво; фасадные системы; долговечность; надежность; жилищное строительство; facade systems; durability; reliability; housing; 692.23-049.6